Prijeđi na glavni sadržaj
Zagrebačka Filharmonija logo
Novosti
Povratak
Zagrebačka filharmonija u Vukovaru priprema tri večeri glazbe i filma koje ćete pamtiti
Filmharmonija

Zagrebačka filharmonija u Vukovaru priprema tri večeri glazbe i filma koje ćete pamtiti

Od srijede 17. do petka 19. lipnja – u čak tri večeri na jedinstvenoj lokaciji Perivoja dvorca Eltz u Vukovaru – naš vodeći orkestar Zagrebačka filharmonija priprema tri nezaboravne večeri glazbe i filma s početkom u 21:00 sati koje jednostavno ne smijete propustiti!

Od 17. do 19.6. očekuje nas čarolija filma, glazbe, smijeha i romantike… U Vukovar stižu Charlie Chaplin, Zagrebačka filharmonija i – FIL(M)HARMONIJA!

Na jedinstvenoj lokaciji, pod zvjezdanim nebom Perivoja dvorca Eltz, na velikome platnu, sve posjetitelje očekuju projekcije kultnih filmova Charlieja Chaplina uz izvedbe uživo velikog orkestra Zagrebačke filharmonije.

Svim ljubiteljima filmske i glazbene umjetnosti – a prije svega svima onima koji žele doživjeti nešto novo i nesvakidašnje, Zagrebačka filharmonija i maestro Krešimir Batinić poručuju kako ne smijete propustiti ovaj jedinstveni spoj glazbe i filma, jer ćete ga još dugo pamtiti.

Izvedbe projekta Fil(m)harmonija dio su EU projekta prekogranične suradnje između Hrvatske i Srbije, koji je lansiran prošle godine u Novome Sadu a potom i u Iloku, dok se u 2020. planiraju Vukovar te Subotica.

Nositelji projekta Zagrebačka filharmonija i Muzička omladina Novoga Sada s velikim veseljem ističu suradnju u ovome EU projektu koji prepoznaju kao priznanje, ali i kao obvezu. Projekt je financiran sredstvima EFRR-a i IPA II fondova Europske unije. U izvedbama, kao gosti Zagrebačke filharmonije, sudjeluju i glazbenici odabrani audicijom Muzičke omladine Novog Sada. Projekt u Vukovaru podupiru Muzej grada Vukovara i Hrvatski dom Vukovar.

Na rasporedu sve tri večeri Chaplinovi su kultni filmovi Pasji život i Mališan, a u projekcijama filmova uz izvedbe Zagrebačke filharmonije uživat će doista svi – od 7 do 77. Važno je napomenuti da je ulaz na sve projekcije – slobodan!

 Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Hrvatskog doma Vukovar. U slučaju lošeg vremena projekcije će se održati u Hrvatskome domu Vukovar.

Uzmite dekice, ponesite kokice, pozovite prijatelje i povedite najmilije… 17.-19.6. provedite sasvim posebnu i nezaboravnu večer uz jednu i jedinstvenu – FIL(M)HARMONIJU!

  • zagrebacka-filharmonija-u-vukovaru-priprema-tri-veceri-glazbe-i-filma-koje-cete-pamtiti-gallery_image-1609164891.6681.jpg
  • zagrebacka-filharmonija-u-vukovaru-priprema-tri-veceri-glazbe-i-filma-koje-cete-pamtiti-gallery_image-1609164891.7132.jpg
  • zagrebacka-filharmonija-u-vukovaru-priprema-tri-veceri-glazbe-i-filma-koje-cete-pamtiti-gallery_image-1609164891.7643.jpg
  • zagrebacka-filharmonija-u-vukovaru-priprema-tri-veceri-glazbe-i-filma-koje-cete-pamtiti-gallery_image-1609164891.8155.jpg